Team

wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Sinds 2015 organiseert KOPKE-T vzw ateliers voor jond en oud.
Crea-ateliers voor de allerkleinsten waar kleuters in contact komen met de 5 muzische domeinen: muziek, beeld, drama, media en dans.
Musicalworkshops waar kinderen werken naar een toonmoment met zang, dans en drama.
Ook musicallessen waar het proces belangrijker is dan het resultaat.

KOPKE-T is een jonge vzw met veel goesting en energie om de schoonheid van Kunst te delen met alle leeftijden. De vzw werkt met ervaren kunstdocenten die al een geruime tijd in het vak staan en die de passie in hun vak met plezier delen aan jong en oud.

Een kunsthuis waar kinderen, jongvolwassenen en volwassenen een gezellig, warm plekje vinden om creativiteit te ademen.

sara pieters
Sara Pieters

Sara Pieters studeerde af als meester in de dramatische kunst, optie musical, aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Later volgde ze de specifieke lerarenopleiding drama aan het Conservatorium van Antwerpen. Na haar studies speelde ze mee in theater, muziek- en figurentheater voor kinderen en jongeren waaronder voor het jeugdtheater 't Appeltje, figurentheater De Maan, Music Hall, Fast-forward e.a.

Sara geeft workshops musical, dans en drama aan verschillende leeftijden en beperkingen. Zo begeleidde ze theaterprojecten voor jongvolwassenen met een mentale en motorische beperking, musicals voor kinderen én toonmomenten voor kansarmen. Ook geeft ze initiatie en muzische vorming (beeld, media, beweging, drama en muziek) aan kleuters.

Sara heeft 2 muzikale kleutervoorstellingen ("Snif" en "Kiki en Olaf") geschreven en gecreëerd in samenwerking met het theatergezelschap Theater van A tot Z. In oktober 2019 heeft ze het boek "Kiki en Olaf" over de voorstelling van “Kiki en de verdwenen letters” geschreven en uitgebracht.
Ook is ze verbonden aan het Conservatorium Antwerpen en AP hogeschool als onderzoeker voor het project ART4DEM rond burgerschapseducatie aan de hand van de creatieve methode “Mantle of the Expert” (drama als leermiddel).

Caroline Ceulemans
Caroline Ceulemans

Caroline Ceulemans studeerde in 2005 af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel als meester in de dramatische kunst optie Musical

en in 2011 aan het Conservatorium van Antwerpen voor de specifieke lerarenopleiding Drama.

Ze was reeds werkzaam als docente musical, muziekinitiatie en muzische vorming, als actrice in het jeugdtheater en deed mee aan diverse

kooropnames. Verder heeft ze een rijk jeugdwerk verleden en geeft ze jaarlijks diverse workshops musical en theater voor mensen met en zonder beperking.