Team

wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Sinds 2015 organiseert KOPKE-T vzw ateliers voor jond en oud.
Crea-ateliers voor de allerkleinsten waar kleuters in contact komen met de 5 muzische domeinen: muziek, beeld, drama, media en dans.
Musicalworkshops waar kinderen werken naar een toonmoment met zang, dans en drama.
Ook musicallessen waar het proces belangrijker is dan het resultaat.

KOPKE-T is een jonge vzw met veel goesting en energie om de schoonheid van Kunst te delen met alle leeftijden. De vzw werkt met ervaren kunstdocenten die al een geruime tijd in het vak staan en die de passie in hun vak met plezier delen aan jong en oud.

Een kunsthuis waar kinderen, jongvolwassenen en volwassenen een gezellig, warm plekje vinden om creativiteit te ademen.

sara pieters
Sara Pieters

Sara Pieters studeerde af als meester in de dramatische kunst, optie musical, aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Later volgde ze de specifieke lerarenopleiding drama aan het Conservatorium van Antwerpen. Na haar studie speelde ze mee in theater-, muziektheater, en figurentheater voor kinderen en jongeren.

Ze geeft workshops musical, dans en drama aan verschillende leeftijden en beperkingen. Ook geeft ze kleuterintiatie en muzische vorming (beeld, media, beweging, drama en muziek) aan kleuters.

Sara doet veel koorwerk waar ze al een aantal cd’s voor inzong o.a. voor Scala. Zelf zit ze ook in de singer-songwriter muziekgroep “Julius”.

Ze danste ondermeer wedstrijden Latin formatiedansen en Streetdance/showdance. Ze werkte mee aan verschillende dansprojecten waaronder een project te Vorst Nationaal en het Sportpaleis.

Sara heeft 2 muzikale kleutervoorstellingen ("Snif" en "Kiki en Olaf") geschreven en gecreëerd in samenwerking met de theatergroep Theater van A tot Z. Ze speelt de voorstellingen het komende seizoen in verschillende CC's, bibliotheken en scholen.
 

Caroline Ceulemans
Caroline Ceulemans

Caroline Ceulemans studeerde in 2005 af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel als meester in de dramatische kunst optie Musical

en in 2011 aan het Conservatorium van Antwerpen voor de specifieke lerarenopleiding Drama.

Ze was reeds werkzaam als docente musical, muziekinitiatie en muzische vorming, als actrice in het jeugdtheater en deed mee aan diverse

kooropnames. Verder heeft ze een rijk jeugdwerk verleden en geeft ze jaarlijks diverse workshops musical en theater voor mensen met en zonder beperking.

 

 

Blijf op de hoogte van ons creatief aanbod!
The subscriber's email address.